Træningsfaciliteter

SAL 1

Til masser af holdtræning, både formiddag og aften hele ugen.

CROSS/CIRKELTRÆNING

På vores førstesal, har vi lavet et stort cross område, her finder du alt, hvad der skal til, Flip-tire, stativer, bokseudstyr, tykke reb, medicinbolde og meget mere….kun fantasien sætter grænser. Endvidere har vi ni styrketræningsmaskiner i en cirkel. Her kan du tage et par runder og træne de store funktionelle muskler, eller du kan deltage på de etablerede hold, hvor der vi være yderligere øvelser samt en instruktør tilknyttet.

Her finder du også cardio udstyr som to romaskiner Air Bike, Cross træner, løbebånd m.m.

Vi har flere hold om ugen – men du kan også træne selv i området.

INDOOR CYCLING

I Byens Fitness finder du Næstveds bedste cykelsal. Med IC7 Tomahawk cykler, en kæmpe skærm og mulighed for at køre effektiv watt-træning, bliver din Indoor Cycling oplevelse helt unik. Dette er både for garvede cykleryttere såvel som for motionister. Du kan deltage på vores hold eller køre selv via vores virtuelle system Myride.

FITNESSOMRÅDET

Vi har et stort udbud af træningsmuligheder inden for styrke- såvel som konditionsmaskiner. Vores udstyr er fordelt over tre niveauer/sale, så der er god plads til alle. En stor del af vores konditionstræning er samlet i en stor, lys og dejlig sal. Vi har Cybex-udstyr i Byens Fitness, da udstyrets funktionalitet og sikkerhed skal leve op til vores høje krav om sikkerhed.