Medlemskab

BYENS FITNESS SATSER PÅ KVALITET

Du kan vælge imellem utallige former for træning både på hold og individuel basis. Vi stiller store krav til kvaliteten, og vores instruktører vil uddanne sig løbende for at kunne give dig den bedste og mest effektive træning. Byens Fitness er meget mere end blot et træningscenter. Vi har løbende en lang række tilbud til vores medlemmer. Du vil kunne deltage i temadage, events, specialhold, medlemsfester, rejser og meget mere.

I vores hyggelige café finder du aktuelle magasiner og aviser, du kan læse, imens du nyder en god kop friskmalet kaffe, te eller varm chokolade.

Vi tilbyder medlemskaber for private og virksomheder.

Medlemskabet er fra 1 måned uden binding – til årsabonnementer.

I Byens Fitness sætter vi en ære i at give dig en personlig service samt at hjælpe til med at finde den træningsform, du har behov for. Vi har alle former for fitnessfaciliteter til din rådighed, og vi glæder os til at vejlede dig mod en optimal træning.

GRATIS PRØVETIME

I Byens Fitness har du altid mulighed for helt gratis at prøve vores udstyr eller et af vores hold. For måske er det vigtigt for dig at have prøvet faciliteterne hos os, inden du vælger at købe et medlemskab? Du skal medbringe dit sundhedskort til en prøvetime. Du skal endvidere medbringe en hængelås til dit skab i herreomklædningen, eller købe en i receptionen.