Bliv medlem

Webshop

Om Byens Fitness

Byens Fitness kan beskrives med tre ord:

Nærvær, tryghed og fællesskab.

Tre værdier som vi sætter højt. Værdier, Byens Fitness blev bygget op omkring, da vi slog dørene op i oktober 2010 - værdier som du med garanti vil møde, se og mærke, når du besøger os.

Vi kan bruge en masse energi på at fortælle dig om vores mange hold, vores fantastiske personale og vores topprofessionelle udstyr, for selvfølgelig har vi det. Men hånden på hjertet, det har de fleste andre centre i Næstved jo også.

Så hvad er det, der gør os anderledes?

Stemningen

Stemningen er hyggelig, afslappet, imødekommende og positiv. Her er kun søde medlemmer, og medarbejdere, der elsker deres job. Her er ingen 'store bøffer' eller ultra tynde 'aerobic-prinsesser'. Til gengæld træner helt 'almindelige' mennesker fra 14 år til 85 år i Byens Fitness.

Vores cafe er meget besøgt hele dagen. Her får både medlemmer og ansatte vendt dagens emner over en god kop kaffe.

Høj kvalitet

Behøver ikke kun at gælde vores udstyr og undervisning. Det gælder lige så meget rengøring og oprydning. Vi lover her altid er rent og lækkert.

Sammenhold

Vi behøver ikke kun være dit træningscenter. Vi er også dit sociale netværk, dit rejsebureau, din eventmager og meget mere. Vi har flere sociale arrangementer om året, frokoster, fester og div. events.

Hvordan gør vi

Det er super nemt; vi holder os hele tiden for øje, hvordan et træningscenter skal være for, at vi selv til enhver tid vil melde os ind - vi går nemlig aldrig på kompromis, så det skal vores medlemmer heller ikke.

Vi glæder os til at se dig.

 

Et fantastisk træningscenter at komme i, søde smil og altid et Hej på vejen " bare jeg boede i Næstved" så var det helt sikkert mit træningscenter.

- Lotte

Medarbejdere Hos Byens Fitness